Camilla Ottesen bliver personlig træner

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET

Ved siden at sit TV-arbejde har studieværten Camilla Ottesen taget en ny uddannelse.

Tirsdag, 20. januar 2015 - af Hanne Rask

Camilla Ottesen kan nu både kalde sig studievært på TV3 og personlig træner. Mellem diverse TV-optagelser har hun nemlig taget en uddannelse som personlig træner hos Fitness-institute, og her er hun blevet klogere på både træning, kost, anatomi og fysiologi.

- Det har været sjovt at sidde på skolebænken igen, men også en udfordring. Ikke mindst fordi 90 % af det er fremmedord, når det handler om for eksempel muskler. Der har været meget latin inde over, siger Camilla Ottesen.

Hun er generelt sportsligt aktiv og ville derfor gerne vide mere om egen og andres træning.

LÆS OGSÅ: Camilla Ottesen og datteren i Masterchef

Elsker triatlon og svømning

- Personligt kan jeg godt lide hård og udfordrende træning. Jeg løber en del og synes, det er sjovt at deltage i en triatlon eller en svømmetur rundt om Christiansborg og den slags, forklarer Camilla Ottesen, der gerne vil bruge sin uddannelse til at lave retreats i udlandet.

Sammen med en veninde har hun allerede planlagt et i Italien til september, hvor de to tilbyder varieret træning til alle niveauer, tilsat god økologisk mad og  skønne omgivelser.

- Det glæder jeg mig meget til. Vi træner yoga, pilates og det, der hedder TRX, core og funktionel træning. Og nu, hvor jeg er blevet klogere på den slags, ville det da også være sjovt at lave et program om det på en eller anden måde. Hvem ved, måske kunne jeg ligefrem bruges som en slags ekspert, smiler Camilla, hvis retreats kan følges på campam på Facebook.