Mandag, 7. april 2014 - af Helle Skram de Fries

Camilla Ottesen hjælper torturofre

Foto: Hanne Juul
TV-værten har netop sagt ja til at være ambassadør for den danske forening Dignity.

Camilla Ottesen er i forvejen ambassadør for blandt andre Red Barnet, og hun har netop sagt ja til at være ambassadør for foreningen Dignity.

- Det er en dansk foreningen, der kæmper for en verden uden tortur. De arbejder internationalt både med at forebygge tortur og med at lindre de menneskelige lidelser som torturofre har. Det arbejde vil jeg selvfølgelig gerne støtte, fortæller Camilla Ottesen til BILLED-BLADET.

Dignity har projekter i både Asien, Afrika, Latinamerika, Mellemøsten, Nordafrika og Europa, og de laver også tværgående projekter.

Ur-designeren Christina Hembo, der også er ambassadør for foreningen, skal med på en tur til efteråret.

- Og jeg skal så med på et projekt senere, fortæller Camilla Ottesen.

Tager til Afrika

Lige nu er hun ved at pakke kufferten for sammen med sin mand Anders Hedme og deres to børn, Viola på seks og Viggo på ni, at tage til Afrika på en helt privat tur.

- Vi skal være der påsken over og glæder os helt vildt!

I 2012 boede Camilla Ottesen og familien  i en periode i Sydafrika i forbindelse med TV3-programmet "Det vildeste måltid", og både voksne og børn glæder sig til gensynet.

- Vi får en skøn oplevelse, forudser Camilla Ottesen, der har allieret sig med børnenes bedsteforældre, der på skift bor i huset i Danmark, mens Ottesen og kompagni er i Afrika.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden