Mandag, 18. september 2017 - af Juliane Olsen

Caroline Fleming er biografaktuel med sin første filmrolle

Caroline Fleming
Caroline Fleming
Foto: Lars H. Laursen
I den nye ”Lego Ninjago”-film har den tidligere baronesse Caroline Fleming sagt ja til at lægge stemme til en af figurerne.

Den 42-årige, tidligere baronesse Caroline Fleming har sagt ja til at medvirke i den nye ”Lego Ninjago”-film, som har premiere den 21. september.

Her lægger hun stemme til hovedpersonens mor, Koko, og det er ganske usædvanligt, at Caroline Fleming har sagt ja til sådan en opgave.

- Warner Brothers henvendte sig pludselig til det modelbureau, som jeg har været hos, siden jeg var 15 år gammel, siger Caroline Fleming til tv2.dk.

Timingen var helt rigtig

Det skete for tre måneder siden, og den tidligere baronesse var straks indstillet på at prøve kræfter med en type opgave, hun mange gange før var blevet opfordret til at tage.

Hun blev med egne ord ”helt ellevild” over tilbuddet, og Caroline Fleming synes samtidig, at timingen var helt rigtig.

Den tidligere baronesse har ellers takket nej til en række lignende tilbud over de seneste 20 år, fordi hun hellere ville medvirke i sine egne TV-programmer.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hjertet er med i karakteren

Men der var altså så stor genkendelighed i Koko-karakteren, der ligesom Caroline Fleming er enlig mor, at hun måtte sige ja tak.

Derfor har det været muligt for TV-baronessen at lægge ekstra meget hjerte i karakteren, og så er hendes yngste søn, seksårige Nicolas, helt vild med filmen.

Faktisk tror lille Nicolas, at han er filmens hovedperson Lloyd, og derfor var det helt oplagt, at hun skulle lægge stemme til hans mor.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden