19. jan. 2014
Af Malan Joensen

Casper Christensen om sin yngre kæreste: Man glemmer aldersforskellen

Isabel Friis-Mikkelsen og Casper Christensen.
Isabel Friis-Mikkelsen og Casper Christensen.
Arkivfoto: AOP
18 års aldersforskel mellem Casper Christensen og Isabel Friis-Mikkelsen, som han kalder sin "sjæleven", har ingen betydning.

I et stort interview til Ekstra Bladets weekendmagasin EKSTRA fortæller Casper Christensen blandt andet om de varme følelser, han har for kæresten Isabel Friis-Mikkelsen.

Casper Christensen er født i 1968 og Isabel Friis-Mikkelsen i 1986, og selv om der således er tale om 18 års aldersforskel, er det ikke noget, der har nogen betydning for komikerens kærlighed til kæresten.

På spørgsmålet om, hvad Isabel Friis-Mikkelsen betyder for Casper Christensen, svarer han:

- Uendelig meget. Det at have en kæreste, som støtter op og deler ens drømme, og som har det samme helt basale ønske om, hvordan man vil leve sit liv. Det er at have en sjæleven. Det er svært at finde, men når det lykkes, så er det fantastisk.

Det er mennesket, der betyder noget

- Jeg ved godt, der er en meget stor aldersforskel på os, men det glemmer man fuldstændig efter den første uge. Så er det mennesket, der betyder noget, fortæller Casper Christensen.

At en yngre kæreste, der endnu ikke har fået nogen børn, måske på et tidspunkt gerne vil være mor, er ikke noget, der afskrækker Casper Christensen:

- Jeg er så utrolig heldig at have en fantastisk dejlig kæreste. Hun er en del yngre, og hvis hun på et tidspunkt ønsker at få børn, så ville jeg da være en rigtig skiderik, hvis jeg sagde nej, fortæller Casper Christensen til Ekstra Bladet.

Casper Christensen har børnene Cajsa, 16 år, og Marvin, 14 år, fra ægteskabet med Anette Toftgård.

Læs mere om: