24. jul. 2016
Af af Ulrik Ulriksen

Cecilie Hother: Så sød er hendes baby

Cecilie Hother, Thomas Gregers Honoré
Cecilie Hother, Thomas Gregers Honoré
Foto; Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
For to uger siden oplevede TV-værten Cecilie Hother sit livs lyseste stund. Den 13. juli fortalte 37-årige Cecilie således lykkeligere end nogensinde hele verden, at hun var blevet mor til en lille velskabt datter.

Både Cecilie og kæresten Thomas Gregers Honoré nyder livet som nybagt småbørnsfamilie. Det er da også en smuk og sød lille pige, parret har skabt. Særligt nuttet er et helt nyt Instagram-mesterværk af et billede, som Cecilie Hother har lagt ud, og som vi har fået tilladelse til at vise her.

Billedet viser hendes datter i blomstret dress og med fin lyserød baby-hue på hovede. Det mest markante på billedet er et par Adidas-sko model Stan Smith, der ser ud til at passe den søde baby ret godt.

LÆS ARTIKLEN: Cecilie Hother har født

Verdens heldigste kvinde

Cecilie Hother føler sig som klodens heldigste efter at være blevet mor, og selvom det er svært at sætte ord på, hvor stort det hele er her og nu, så har TV-værten gjort et forsøg på sin blog for ganske nylig.

- For første gang i mit liv er føleserne så overvældende, at jeg næsten ikke kan sætte ord på det; "ubetinget kærlighed" og en følelse af det mest "rigtige", jeg har gjort i mit liv, er det, mine ord rækker til lige nu, lød det fra Cecilie Hother, da hun den 13. juli annoncerede, at hun og Thomas Gregers Honoré var blevet forældre til en pige.

https://imgix.billedbladet.dk/13736955_1743118395961617_128203474_n.jpg
Foto: Privat

Læs mere om: