4. mar. 2018
Af Ulrik Ulriksen

Cecilie Hothers store udfordring før TV-GULD-fest

Cecilie Hother
Cecilie Hother
Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET
Det er ikke altid helt nemt at komme ud af døren og ligne en million, når man skal til stor fest. Det måtte Cecilie Hother fredag sande, da hun skulle til kæmpe fest på Hotel d’Angleterre.

TV 2-stjernen Cecilie Hother havde egentlig meldt afbud til BILLED-BLADETs TV-GULD-begivenhed på Hotel d’Angleterre, fordi hun skulle på arbejde. Heldigvis blev der ændret på job-planerne, så Cecilie kunne komme med til festen alligevel. Det var dog i sidste øjeblik, at hun fandt ud af, at hun kunne nå den gyldne festaften, og så skulle hun finde en kjole på meget kort tid.

Kendt designer reddede Cecilie

Heldigvis fik Cecilie Hother hjælp af en kendt designer, så da BILLED-BLADET spurgte hende, hvem der havde hjulpet hende med den flotte kjole, kunne hun lettet svare.

- Det har Elsa Adams, og det var faktisk sådan, at jeg skulle have været på optagelser og derfor måtte melde afbud til festen, men så blev optagelserne rykket, og jeg kunne komme alligevel, og så reddede Elsa mig. Det her var den første og eneste kjole, jeg prøvede, og den passede, fortalte Hother, der på selve festdagen stod med endnu en udfordning

Satte selv håret

-Jeg ved ikke, om jeg lidt har været ramt af uheld denne gang, men min makeup-artist blev syg, så jeg har faktisk selv været i gang med pensler og med håret, og jeg aner faktisk ikke, hvordan det ser ud. Så hvis der stikker en hårnål ud, så siger jeg bare undskyld, lød det fra Cecilie, mens hun foran fotografen vendte sig, så man kunne se hende bagfra. Faktisk havde Cecilie sat håret utroligt flot op, og hendes makeup sad også lige som den skulle.

Du kan se fantastiske billeder fra og læse alt om årets store fest på Hotel d’Angleterre i den nye udgave af BILLED-BLADET, der byder på et eksklusivt TV-GULD-tillæg. BILLED-BLADET nr. 10 er på gaden torsdag.

Læs mere om: