Onsdag, 18. maj 2016 - af Juliane Olsen

Cecilie Lassen flytter i villalejlighed med sin forlovede

Cecilie Lassen og Silas Bjerregaard

Cecilie Lassen og Silas Bjerregaard

Foto: Jeppe Michael Jensen
”Danmark har talent”-dommeren Cecilie Lassen planlægger at flytte sammen med sin forlovede, Silas Bjerregaard.
Den 34-årige ”Danmark har talent”-dommer Cecilie Lassen skal til september giftes med sin forlovede, Silas Bjerregaard.   Silas Bjerregaard er forsanger i bandet Turboweekend, og parret deltog sammen i ELLE Style Awards.   Han afslørede, at han lige nu så småt arbejder på bryllupstalen til sin smukke brud, og begge regner med, at der bliver fældet en lille tåre på den store dag.   LÆS MERE: Talentdommer Cecilie Lassen får støtte af kæresten  

Cecilie Lassen og kæresten flytter i villalejlighed

- Da jeg mødte Cecilie første gang, tænkte jeg: ”Her er noget, jeg skal bruge resten af mit liv på”, sagde Silas Bjerregaard til BILLED-BLADET.   Den nærmere dato for brylluppet vil parret dog ikke afsløre, og stedet for den store dag er også en hemmelighed.   Parret flytter nu i en villalejlighed på Amager, og børn bliver forhåbentligt også en del af deres hverdag fremover.  

Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

 

Børn kommer senere

- Det skal vi da have, men der er ikke noget fast planlagt. Indtil videre må vi bare øve os, lød det.   Cecilie Lassen er lige nu aktuel med sin første filmrolle i ”De standhaftige”, men hun kan på nuværende tidspunkt ikke løfte sløret for, hvad næste projekt bliver.   Dog kan hun afslører så meget, at det ikke bliver værtsrollen på ”Danmarks næste topmodel”, hun kommer til at indtage igen.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden