Cecilie Stenspil overrasker: Fra fru Weyse til actionheltinde

Cecilie Stenspil

Cecilie Stenspil

Foto: Lars H. Laursen
”Badehotellet”-stjernen Cecilie Stenspil lægger stemme til actionheltinden Eivor i det verdenskendte computerspil ”Assassin’s Creed”.

Vi er vant til at se Cecilie Stenspil som fru Helene Weyse i ”Badehotellet”, men nu viser hun en ny side af sig selv.

Hendes velkendte stemme har nemlig resulteret i et nyt job, hvor hun lægger stemme til vikingen og actionheltinden Eivor i det verdensberømte computerspil ”Assassin’s Creed: Valhalla”.

- Jeg har arbejdet på ”Valhalla” i næsten et år. Over 11.000 replikker – det svarer til omkring 35 spillefilm. Jeg håber, du er klar til et fantastisk eventyr med min stemme i dit øre”, skriver Cecilie Stenspil i et opslag på Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov at dele.

Forberedelse til rollen

Cecilie Stenspil skal ikke kun lægge stemme, men også kropbevægelser til den kvindelige udgave af Eivor.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Den 41-årige skuespiller har delt et ”behind the scenes”-billede, hvor hun er ved at forberede sig til rollen og i den forbindelse har fået tegnet prikker i hele hovedet.

Lillebror er også med

Hendes lillebror, skuespilleren Simon Stenspil, har også fået en rolle i computerspillet. Han lægger stemme til en af vikingerne.

”Assassin’s Creed: Valhalla” er historisk fiktion og finder sted i vikingetiden i 800-tallet. Spillet havde verdenspremiere tirsdag den 10. november.

”Assassin’s Creed” er solgt i 140 millioner eksemplarer gennem tiderne og har mere end 95 millioner unikke spillere i hele verden.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden