5. apr. 2020
Af Karina Didriksen

Charlotte Bøving og kæresten: Derfor udskyder vi brylluppet

Charlotte Bøving og kæresten Christina.
Charlotte Bøving og kæresten Christina.
Foto: Dan Mariegaard
Tv-lægen Charlotte Bøving og hendes kæreste Christina skulle have været gift i juni, men har nu valgt at rykke den store dag.

Siden nytår har Charlotte Bøving og hendes kæreste Christina Jørgensen gået og planlagt deres romantiske bryllup i juni, men nu har parret valgt at udskyde den store dag.

På grund af corona-krisen tør de ikke holde brylluppet på den planlagte dato, og de har derfor ændret datoen til lørdag den 8. august 2020.

- Vi har simpelthen et behov for bare at kunne gå og glæde os og nyde det forestående bryllup, og så syntes vi, at den her corona-krise lagde alt for meget låg på det med at kunne glæde sig, fortæller Charlotte Bøving til BILLED-BLADET.

Masser af kærlighed

De ændrede bryllupsplaner laver dog ikke noget skår i glæden hos den 52-årige tv-læge og hendes to år yngre forlovede, der arbejder som doula og er mor til tre børn.

- Nu får vi bare endnu mere tid til planlægning, så vi vælger at se det fra den lyse side. Kærligheden fejler i hvert fald ikke noget, lyder det med et smil fra Charlotte Bøving.

Parret skal giftes i Varde Kirke, og efterfølgende skal bryllupsfesten holdes på Hotel Arnbjerg.

Læs mere om: