Christian fra Landmand søger kærlighed: Derfor valgte jeg Dea fra

Christian, Dea, Jennifer og Christina på gruppedaten. 

Christian, Dea, Jennifer og Christina på gruppedaten. 

Foto: TV 2
Dea blev i aftenens program valgt fra af Christian Trojel efter gruppedaten. Læs her om landmandens valg.

”Det er en alvorlig beslutning der skal træffes nu. Den er ikke nem”, fortæller Christian Trojel til Lene Beier i aftenens program af ”Landmand søger kærlighed – jorden rundt”.

Og det er heller ikke et nemt valg, som han står overfor.

For Dea, Jennifer og Christina kæmper alle om Christians hjerte og turen til Australien, hvor landmanden har adresse. Men kun to kvindelige bejlere kan komme med – og Dea trak det korteste strå.

Det var så svært

- Det var så svært, og jeg nåede aldrig at lære Dea rigtig godt at kende. Vi var på en hurtig speeddate og en hurtig gruppedate. Og der skulle træffes et valg der, og det var et svært tidspunkt, fortæller Christian og fortsætter:

- Jeg måtte bare mærke efter, hvor kemien var bedst, hvem jeg havde mest tilfælles med og hvem der ville passe bedst ind i Australien, fortæller han, og understreger, at han ikke har et ondt ord at sige om Dea, da hun var en ganske sød pige.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Kemien med Jennifer og Christina var blot bedre.

Om kærligheden for alvor kan spire i Australien, må seerne vente i spænding med at se tirsdage på TV 2, når ”Landmand søger kærlighed – jorden rundt” rammer skærmen kl. 20.00. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden