Torsdag, 4. oktober 2012 — af af Hanne Rask

Christian Fuhlendorff tager ekstra job

Christian Fuhlendorff
Christian Fuhlendorff
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Christian Fuhlendorff skal på turne med eget show samtidig med sin værtsrolle på ”Husk lige tandbørsten”.

- Jeg kan godt mærke, at der er gang i lige lovlig meget for tiden, siger Fuhlendorff til Ekstra Bladet, da han møder op til interview og beklager, hvis han ser træt ud og virker lidt gnaven. Det skyldes, at "Tandbørste"-værten har travlt for tiden.

Fuhlendorff, der har ernæret sig som stand-up-komiker, siden han var 18 år, har i aften premiere på sit onemanshow "Enestående" i Viften i Rødovre. Han skal turnere rundt i landet de næste par måneder, og ja, så er der som bekendt lige en tjans som vært på DR's "Husk lige tandbørsten" samtidig, plus travlhed med et nyt projekt, der skal køre til næste år.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Jo, det er en hektisk tid for 30-årige Christian Fuhlendorff, der også har en kone og en knap to-årig datter at passe. Og så har han ikke mindst brugt 120 timer hos en psykolog for at få bugt med sit store forbrug af alkohol og stoffer, der i den grad har præget hans tilværelse.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg har altid sagt, at jeg skulle være clean, inden jeg blev 30. Det når jeg lige. I snart et år har jeg ikke rørt stoffer. Det er sgu fedt, siger han til eb.dk.

Efter mere end 10 år med diverse rusmidler, hvor han flere gange troede, han var død eller tæt på, er det slut. Og arbejdet som stand-up-komiker og manuskriptforfatter fungerer heldigvis stadig.

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

- Jeg var jo bange for, at jeg ville miste min evne til at være sjov, hvis jeg stoppede mit misbrug. Men tænkte alligevel, at det ville være en pris, der var værd at betale, hvis jeg skulle være i stand til at være en god kæreste og far til min snart to-årige datter, siger Fuhlendorff, der øjensynligt - i hvert fald foreløbig - er lykkedes med det hele.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden