Christiane Schaumburg-Müller åbner nyt univers

Christiane Schaumburg-Müller O\'connor

Christiane Schaumburg-Müller O'connor

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
I dag mandag den 4. august går Christiane Schaumburg-Müller O’Connor i luften med sit nye webunivers med masser af masser af modeguides, skønhedstips og inspiration.

ChriChri.dk er navnet på Christiane Schaumburg-Müller O’Connors nye webunivers der byder på mode, skønhed, opskrifter, guides, debatindlæg, klummer og interviews.

Sitet er en platform, hvor brugerne kan få guides og tips fra Christiane og et hold af eksperter eller selv give råd til andre brugere, skriver femina.dk.

- Jeg deler ud af mine passioner, livsglæde og interesser. Lad jer inspirere af mig og min viden ligesom jeg selv ønsker at lade mig inspirere af jer brugere og ikke mindst give jer en platform, hvor vi kan dele tips og råd med hinanden, siger Christiane S-M O’Connor i en pressemeddelelse om chrichri.dk.

Læs også:

ChriChri er delt op i to farver - lyserød og rød. Den lyserøde farve symboliserer let fordøjeligt indhold som skønhed, mode og nye opskrifter, der er gode breaks fra hverdagen. Den røde farve symboliserer lidt tungere emner som debatindlæg, klummer og interviews.

- Jeg har altid haft et ben i hver lejr. Jeg er et mix af begge farver, de er en del af mig, og jeg ville ikke have ønsket det anderledes. Jeg interesserer mig for samfundsdebatter og den nye neglelakfarve fra Chanel. Jeg er ikke bange for at fejle, og jeg er ikke bange for lytte. Jeg ved ikke noget om alting - overhovedet - og er ikke bange for at sige det højt, for måske dem, jeg siger det til, ved noget om det og kan lære mig noget, forklarer Christiane.

Med til at bidrage til chrichri.dk er fitness-ekspert Anne Bech, makeupartist Nicci Welsh, madskribent Cecilie Sofie Svensson og Christianes personlige stylist Kim Grenaa.

Læs også:

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden