20. okt. 2014
Af Malan Joensen

Christiane Schaumburg-Müller er bange for hunde

Christiane Schaumburg-Müller O?Connor.
Christiane Schaumburg-Müller O?Connor.
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
TV-værten har haft en uheldig oplevelse med en rottweiler i Italien.

Christiane Schaumburg-Müller er glad for gåture, gerne i skoven – men der er dog et lille problem, når hun har begivet sig ud på en travetur. Hun er nemlig bange for hunde.

Det fortæller hun på sin blog.

Christiane Schaumburg-Müllers hundefobi er blevet bedre med tiden, og TV-værten har ikke noget problem med at omgås hunde, hun kender – problemet opstår, hvis hun skal gå alene i en skov.

- Det kan jeg simpelthen ikke. Det er virkelig noget, der irriterer mig. Ikke det at hundene er løse, for det skal de jo have lov til at være, de skal jo også luftes, men at det skal holde mig fra at gå i skoven alene er irriterende, fortæller hun.

Mødte rottweiler i Toscana

Christiane Schaumburg-Müller er blevet bidt af en hund som barn, og hun har også haft en anden uheldig oplevelse, da hun var på ferie i Toscana i Italien, hvor hun gik en tur med sin lillebror:

- Vi gik en tur i naturen hen af en laaaaang grusvej, pludselig kommer der en rottweiler styrtende imod os – altså sådan styrtende, som var den på jagt. Jeg kan se den på lang afstand og det eneste, jeg kan tænke på er min lillebror. At jeg skal beskytte ham. Men jeg er rædselsslagen. Jeg holder ham for øjnene og kaster os ned i skovkanten og prøver at gemme os, og jeg sørger for, at vi har hovederne nede i bladene på jorden, så vi ikke kan se noget. Hunden kommer, standser lidt fra os (det regner jeg med – jeg kunne ikke se noget men hører den), og lidt efter forsvinder den. Jeg er stadig bange, så vi ligger der indtil, jeg tror den er helt væk. Vi kommer på benene og skynder os hjem.

Christiane Schaumburg-Müller fik talt situationen så tilpas meget ned, at lillebroderen ikke er mærket af det i dag. TV-værten kan dog stadig få mareridt om den ubehagelige oplevelse.

Læs mere om: