Tirsdag, 4. august 2015 - af af Liz Rørsig

Christiane Schaumburg-Müller holdt stor etårs fødselsdag for ChriChri

Christiane Schaumburg-Müller
TV-værten Christiane Schaumburg-Müller lancerede sidste år webuniverset ChriChri.dk, og mandag kunne hun så fejre etårs fødselsdag.
Foto: Jeppe Michael Jensen/BILLED-BLADET
For et år siden lancerede Christiane Schaumburg-Müller sit nye webunivers chrichri.dk, og nu har en printudgave set dagens lys.

Christiane Schaumburg-Müller strålede om kap med solen på toppen af Soho i Kødbyen i København, da hun holdt etårs fødselsdagsfest for chrichri.dk.

Hun kunne samtidig præsentere et helt nyt tiltag – en flot printudgave af online-universet, ChriChri Magazine.

De mange gæster glædede sig til at sige tillykke til Christiane Schaumburg-Müller og tage del i festlighederne, hvor også sangerinden Szhirley var med til at sætte stemningen i vejret med et par sange.

Christiane Schaumburg-Müller var stolt

- Tænk, for et år siden fejrede vi lanceringen af chrichri.dk., og nu 12 måneder senere står vi her og har født endnu en lille baby, ChriChri Magazine, som udkommer nu. Jeg er så glad, og jeg har en af de bedste redaktioner. Jeg sagde blot: Nu skal vi også lave et magasin - ud over fuldtidsarbejdet online! Og ingen af os havde prøvet at lave et magasin før. Vi har knoklet hårdt, og vi gjorde det, sagde Christiane Schaumburg-Müller i sin tale, der høstede et stort bifald. 

Se hvem der var med til fejringen i BILLLED-BLADET på torsdag.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden