Christiane Schaumburg-Müller O'Connor: Det var klamt!

Christiane Schaumburg-Müller O\'Connor

Christiane Schaumburg-Müller O'Connor

Foto: Krestine Havemann
Christiane Schaumburg-Müller O'Connor blev spærret inde i en oversvømmet toiletvogn på Skanderborg Festival.

Christiane Schaumburg-Müller O'Connor fik en klaustrofobisk og temmelig ildelugtende oplevelse på årets Skanderborg Festival, skriver hun på sit eget wetsite, ChriChri. Hun blev låst inde i en oversvømmet toiletvogn.

- Jeg går hen til toiletvognen. I kender dem godt; sådan en vogn med en gang, hvor der er vaske og så døre til seks toiletter. Alle toiletterne er totalt oversvømmede, det er så klamt, hele gulvet er fyldt med kumme-tisvand. Men altså, jeg skulle virkelig tisse. Så jeg får tisset (spørg mig ikke hvordan), vasket hænder og så vil jeg ellers gerne ud af vognen, men døren er låst. Jeg går hen i den anden ende (der er en dør i hver ende), men den er fandeme også låst. Jeg står helt alene i toiletvognen. Vagterne har simpelthen låst vognen af, for pladsen er ved at lukke, men ingen har tjekket om der var nogen i vognen, fortæller hun.

Frygter overnatning

- ”Hallo” råber jeg, men der er bare ingen, der kan høre mig (disse vogne har heller ikke vinduer). Jeg sparker og slår på døren, og ser pludselig min fremtid for mig; en nat i en klam belortet toiletvogn. Jeg når endda at tjekke, om der er friskt toiletpapir, for jeg må jo i så fald tørre et lille hjørne af gulvet af, hvor jeg så kan sidde. Euuuww, det er så klamt. Når tanken ”her skal du sove”, strejfer en, ser man pludselig situationen med nye øjne. Så bliver der lige 100 gange klammere.

Efter nogle lange minutter fik Christiane Schaumburg-Müller O'Oconnor dog råbt nogle redningsmænd op, som låste hende ud i det fri.

Aldrig heldragt på festival

Men hun har åbenbart noget med festivaller og toiletvogne. Nogle år tidligere gik det galt for hende på Roskilde Festival.

- Jeg havde været så dum at tage en heldragt på. Note to self: never again! Det er det dummeste man nogensinde kan tage på, når man enten flyver eller skal på festival. Når man skal på toilettet, skal man jo have hele overdelen af, og så er man jo nøgen, når man sidder der. Altså helt nøgen. På Roskilde virker låsen på wc-dørene typisk ikke optimalt, og vupti så sidder man der - blottet. Heldigvis er det mange år siden, og der var ikke nogen, der vidste hvem jeg var, skriver Christiane Schaumburg-Müller O'Connor.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden