Christiane Schaumburg-Müller ønsker mere end ét barn

Christiane Schaumburg-Müller O'Connor.

Christiane Schaumburg-Müller O'Connor.

Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
30-årige Schaumburg-Müller har for travlt til børn lige nu, men hun ønsker sig mere end ét.

Professionelt vader hun fra den ene succes til den anden. Vi lærte for alvor Christiane Schaumburg-Müller at kende i rollen som Mercedes i TV-serien "2900 Hapiness", og siden har vi set mange forskellige sider af hendes store talent - både som skuespiller med den kvindelige hovedrolle i den danske thriller "Over kanten", som designer af eget tøjmærke, Loved by CSM, og - ikke mindst - som vært i "Vild med dans".

Christiane Schaumburg-Müller og kæresten L.O.C., alias Liam O'Connor, lægger meget vægt på at være intenst sammen, når deres travle kalendere tillader det. Der er så meget bud efter det populære par, at det med børn ikke er lige rundt om hjørnet.

Jeg skal helt klart have mere end ét barn

- Der er alt for meget spændende arbejde på vej, og det skal man jo kun være glad for, men jeg glæder mig da til at få børn på et tidspunkt. Og jo, jeg skal helt klart have mere end ét barn, forsikrer Christiane, der selv har en masse hel- og halvsøskende.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Men som den arbejdsbi, Christiane Schaumburg-Müller er, glæder hun sig også til endnu en sæson af "Vild med dans". Som vært sammen med Claus Elming, der efter flere år har droppet singletilværelsen.

- Ja, jeg har mødt hans kæreste. Hun er rigtig sød, fortæller Christiane om Elmings erobring, den 25-årige cubaner Sisse Fernandez.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden