31. jul. 2011
Af af Bent Sennenwaldt

Claus Elming svarer Tanev igen: Du fik baghjul!

Claus Elming og Peter Tanev.
Claus Elming og Peter Tanev.
Foto: Lars Laursen
- Kom bare an! Jeg er den bedste af os to! Mig kan du ikke ordne!

Som læserne af BILLED-BLADETs web helt sikkert har bemærket, har Peter Tanev ikke undladt at gøre lidt grin med sin kollega og holdkammerat Claus Elming undervejs på Rynkeby-touren. Elming, som jo ikke havde de samme muligheder for at udråbe sin mening om vejr-værten, kom endelig til orde, da de to cykelkammerater nåede Paris.

- Altså Peter har det hele i munden. Han har jo et snakketøj som ingen andre, erklærede Claus Elming efter ankomsten.

- Men den dag, det virkelig gjaldt, da vi skulle forcere den berygtede Huybjerg i Belgien, da slog jeg til som en klapperslange og lod benene tale og gav Peter baghjul - sådan!

BILLED-BLADET mødte de to kombattanter ved baren i restauranten, hvor Team Rynkeby / Rigshospitalet holdt afslutningsmiddag.

Sure sokker

- Vi har delt værelse, vi har holdt gejsten oppe hos hinanden og vi har konkurreret om at være bedst. Claus vil sige, at han er bedre end mig, men det passer naturligvis ikke, sagde Peter Tanev.

- Det eneste punkt, hvor du slår mig, er dine sure sokker, afbrød Claus Elming og indledte en venskabelig nævekamp med sin holdkammerat.

- De lugter værre, end jeg ved ikke hvad, og det har været svært for mig, som jo altid dufter rent og indbydende!

- Spøg til side ... det har været en fantastisk oplevelse at være med, er Peter Tanev og Claus Elming enige om at udtale. - Måske lige bortset fra den nat, hvor der var dobbeltseng med dobbeltdyne på vores værelse. SÅ meget venner er vi altså heller ikke …

Læs mere om: