Torsdag, 20. juni 2013 - af Helle Skram de Fries

Claus Meyer lærte som barn at gøre sig fortjent til kærlighed

Claus Meyer
Claus Meyer
Foto: Hanne Juul/ Billed-Bladet
Forhold i barndommen lærte tidligt Claus Meyer at gøre sig umage for at få andres kærlighed.

I "Aftenshowet", onsdag den 19. juni, løftede kokken, køkkenchefen, direktøren m.v., Claus Meyer, lidt af sløret for, hvorfor han får succes med stort set de fleste af de iværksætterting, han kaster sig ud i.

Til journalist Mark Stokholm fortalte han:

- I forhold til min barndom har jeg vænnet mig til i en tidlig alder at være nødt til at gøre mig ekstra umage for at gøre mig fortjent til andre menneskers kærlighed.

Claus Meyer uddybede den overraskende historie med at forklare, at hans forældre blev skilt, og at Claus i en periode ikke så meget til sin far, og at hans mor blev alkoholiseret.

- Så måtte jeg finde nogle andre, der kunne holde af mig ude i samfundet. Så jeg har altid vænnet mig til at gøre mig ekstra umage for at fortjene folks venskab og kærlighed.

Man må sige, at det på alle måder er lykkedes for Claus Meyer. Både karrieremæssigt og på privatfronten.

Sammen med sin smukke kone har han tre dejlige døtre Augusta, Elvira og Viola Filippa. Professionelt har han skabt et kæmpe madimperium, han åbner jævnligt nye restauranter, han var med til at starte NOMA for blot at nævne nogle af Claus Meyers mange aktiviteter.

Nu har han overtaget bygninger overfor NOMA, hvor han åbner hele tre restauranter og jazzklub med to barer sammen med Niels Lan Doky. Det nye sted får navnet "The Standard".

Han har allieret sig med cremen af professionelle flok indenfor branchen. Som general manager har han ansat Jacob Kocemba, der har fået adskillige anerkendelser og priser. Og Niels Lan Doky er en af verdens allerbedste jazzmusikere.

Så alt tegner til, at også dette projekt har potentialet til at blive endnu en succes, for manden der har lært at kæmpe for at få kærlighed, og som i dag siger:

- Jeg har valgt alle mine projekter med hjertet.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden