Søndag, 27. september 2015 — af af Karina Didriksen

Daimi sang til Dirch Passer-show: Jeg savner ham

Daimi sang for at samle penge ind til Dirchs statue.
Daimi sang for at samle penge ind til Dirchs statue.
Krestine Havemann/BILLED-BLADET
Sangerinden Daimi Gentle optrådte søndag til et indsamlingsshow på Frederiksberg Rådhus, hvor der blev samlet penge ind til en statue af Dirch Passer.

Daimi Gentle var søndag mødt op på Frederiksberg Rådhus for at hylde Dirch Passer. Det skete i indsamlingsshowet "Op å då!", hvor der blev samlet penge ind til en stor statue af den afdøde skuespiller.

Dirch Passer skal hyldes

Dirch Passer ville være fyldt 90 år i 2016, og det er i den forbindelse, at Dirch Passer Festival vil hylde skuespilleren med en statue. Den beslutning bakker sangerinden Daimi helt op om.

- Jeg synes faktisk, det er underligt, at der ikke allerede er en statue af Dirch, for han er jo en af de største komikere, Danmark nogensinde har haft, siger Daimi til BILLED-BLADET.

Dirch Passer er savnet

Hun har optrådt mange gange sammen med Dirch Passer, og noget af det, som de to huskes bedste for, er duetten "Hvem har du kysset i din gadedør?", som de optrådte med i Cirkusrevyen i 1967 - derfor sang Daimi naturligvis netop den sang under indsamlingsshowet.

- Jeg savner Dirch og tænker tit på ham. Han dukker jo op i rigtig mange klip og film. Jeg vil aldrig glemme ham og husker tydeligt, da vi arbejdede sammen i Cirkusrevyen. Han troede faktisk mere på vores duet, end jeg gjorde, så jeg blev meget overrasket oven den modtagelse, vi fik, forklarer den 71-årige sangerinde.

Ud over Daimi kunne publikum i løbet af eftermiddagen blandt andre opleve Per Pallesen, Lone Hertz og Jytte Abildstrøm på scenen.

Dirch Passer døde den 3. september 1980, og den 18. maj 2016 ville han være fyldt 90 år.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden