Dan Rachlin er stolt af sønnens kokke-karriere

Dan Rachlin og Hector Rachlin

Dan Rachlin og Hector Rachlin

Foto: Lars H. Laursen
TV-værten Dan Rachlin kan i den grad bryste sig af sin teenagesøn, der allerede gør en flot karriere inden for kokkefaget.

Den 50-årige TV-vært Dan Rachlin vil ikke gå så langt som til at sige, at æblet ikke falder langt fra stammen, men han er i hvert fald stolt af sin 19-årige kokke-søn Hector Rachlin.

Da BILLED-BLADET tirsdag aften mødte ham på den røde løber ved ”MTV EMA Pre-Party 2014”, fortalte han begejstret om sønnen, der har villet være kok, så længe faderen kan huske tilbage og nu er lykkedes ret godt med ambitionerne.

Hector Rachlin har tidligere arbejdet for ”Restaurant Orangeriet” og er lige nu ansat ved ”Address” i Tuborg Havn i forstaden Hellerup nord for København.

Far beundrer søn

Desuden fortæller Dan Rachlin, at sønnen har været gæstekok hos ”Restaurant Frantzén” i Stockholm, der er blevet belønnet med to Michelin-stjerner, og her var de også ret så begejstrede for den unge kok.

- Det er noget af et kald for ham. Jeg er meget stolt af ham. Han lavede også min fødselsdagsmiddag, da jeg fyldte 50 år, sagde Dan Rachlin.

TV-værten mener dog ikke, at sønnen har evnerne fra ham selv, for Dan Rachlin er kun god til at lave simreretter, der falder i tråd med efteråret.

- Jeg kan bare slet ikke anrette det så flot, som min søn kan, sagde radioværten, der er meget stolt af sin efterkommer.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden