14. dec. 2022
Af Majken Munk

Danske superstjerner samles igen, når krimiserien Forhøret slutter

Lars Mikkelsen
Lars Mikkelsen spiller hovedrollen i den sidste sæson af "Forhøret"
Foto: Henrik Ohsten/ Viaplay
Krimiserien ”Forhøret” slutter, når tredje sæson af den stjernespækkede serie får premiere i det nye år.

Det er noget af et hold, der samles i den tredje sæson af krimiserien ”Forhøret”.

Serien, der kan ses på Viaplay, skal afsluttes, når serien får premiere i den første halvdel af 2023.

Christinas død

I første sæson fulgte seerne Bjørn, spillet af Ulrich Thomsen, og Susanne, spillet af Trine Dyrholm, som i desperation og sorg forsøgte at finde meningen i, hvorfor de måtte lægge deres datter Christina i graven.

Siden har mysteriet om Christinas død fyldt i ”Forhøret”.

Det er forretningsmanden Holger Lang, spillet af Lars Mikkelsen, der er omdrejningspunkt i den tredje sæson. Han modtager en video, der ændrer hans liv radikalt.

Han modtager nemlig en video af drabet på Christina, som han havde tænkt skulle være hans protegé og arvtager. Derfor begynder han en intens jagt på at finde morderen.

- Det er skønt at kunne sætte endegyldigt punktum for mysteriet om Christina med en finale sæson, der har skuespillere med så meget saft og kraft, at alle bør kunne gå mætte og tilfredse fra serien, fortæller instruktør Christoffer Boe.

Lars Mikkelsen, Lars Brygmann og Solbjørg Højfeldt
Lars Mikkelsen spiller hovedrollen i den tredje sæson af "Forhøret", men han får også selskab af store danske stjerner som Lars Brygmann og Solbjørg Højfeldt.
Foto: Henrik Ohsten/ Viaplay

Store stjerner

Serien bugner af store danske superstjerner, og i den nye sæson tilføjes endnu én.

Pilou Asbæk er ny på rollelisten, og han ser frem til at blive en del af dramaet.

- Jeg holder meget af at arbejde sammen med Christopher Boe. Jeg kan godt lide formatet på Forhøret, så det har været en kæmpe ære at få lov at blive en del af holdet. Det er min første danske serie som streaming content – og det er enormt velskrevet, et godt drama og en god historie. Man kan godt glæde sig, fortæller Pilou Asbæk.

Pilou Asbæk
Pilou Asbæk er ny i den tredje sæson af "Forhøret".
Foto: Henrik Ohsten/ Viaplay

Derudover er stjerner som Nicolas Bro, Lars Brygmann, Solbjørg Højfeldt, Søren Malling og Josephine Park.

Men der tilføjes også en række nordiske stjerner blandt andet norske Jakob Oftebro, svensk-islandske Sverrir Gudnason og svenske Evin Ahmad.

Lars Mikkelsen og Evin Ahmad
Lars Mikkelsen spiller sammen med svenske Evin Ahmad i "Forhøret".
Foto: Henrik Ohsten/ Viaplay

- Forhøret har tiltrukket nogle af de største skuespillere i Norden, og jeg er stolt af at spille over for så mange dygtige kolleger. Det vidner om seriens kvalitet og spændvidde. Christoffer Boe har med Forhøret skabt en moderne krimiserie, der udspiller sig med ét forhør i én scene, og det er som skuespiller en enormt spændende og udfordrende præmis. Og så er det et fantastisk hold af spillere, som alle går ind og får rundet Forhørets sidste sæson af på bedste – og mest dramatiske – vis, fortæller Evin Ahmad.

Læs mere om: