28. mar. 2022
Af Majken Munk

David Lee om sin hustru: Sådan er Caroline som mor

David Lee og Caroline Wozniacki
David Lee og Caroline Wozniacki
Foto: Hanne Juul
David Lee tøver ikke med at rose sin hustru Caroline Wozniackis evner som mor til deres datter Olivia.

I juni 2021 blev Caroline Wozniacki og David Lee forældre for første gang.

At få datteren Olivia har ændret parrets liv på mange måder.

Det, at de nu kan kalde sig mor og far, er noget helt særligt.

Fantastisk mor

Selv om det var helt nye roller for både Caroline Wozniacki og David Lee, da de blev forældre, er de faldet godt på plads i dem.

David Lee forklarer, at han har nemt ved at være en god far, fordi Caroline Wozniacki er så god en mor.

- Caroline gør det nemt for mig at være en god far. Hun er en fantastisk mor. Jeg vidste godt, at hun ville være en fantastisk mor, for alt hvad hun beslutter sig for, hun vil, kan hun klare, fortalte David Lee, da BILLED-BLADET mødte parret op til premieren på serien ”Wozniacki & Lee”.

https://imgix.billedbladet.dk/caroline_og_olivia_1.jpg
Caroline Wozniacki og datteren Olivia
Foto: NENT Group/ TV 3

Et særligt bånd

Caroline Wozniacki og David Lee har mange gange fået fortalt, hvor særligt det er at blive forældre.

Det er dog først noget, de har forstået fuld ud, efter Olivia er kommet til verdenen. Den lille familie har et særligt bånd.

- Det bånd, som vi begge to har med Olivia, har været meget særligt at overvære. Andre kan fortælle om, hvordan det fra deres synspunkt er at være forælder, men først når du selv går igennem det, forstår du det virkelig. Vi har virkelig haft mulighed for at skabe vores egen lille familie på tre, som har et helt særligt bånd til hinanden, fortalte han.

Stor prioritet

Det betyder også, at de to pensionerede sportsstjerner virkelig prioriterer at bruge det meste af deres tid med datteren Olivia, der snart fyldet et år.

- Hverken Caroline eller jeg har været væk fra Olivia i en hel dag endnu. Vi prioriterer at være sammen med hende om morgenen eller om aftenen, hvis vi har en vildt travl dag, men de fleste dage er vi sammen med hende hele tiden. Det har været fantastisk, og jeg har virkelig nydt den tid med hende, fortalte han.

Caroline Wozniacki og David Lee deler mere ud om, hvordan det er for dem at være forældre i Viaplay-serien ”Wozniacki & Lee”.

Læs mere om: