Søndag, 3. juli 2022 — af Stine Schou

De gode veninder Lisbeth Østergaard og Mette Bluhme Rieck: Første møde startede med en undskyldning

Mette Bluhme Rieck (t.h.) var naturligvis med til at fejre Lisbeth Østergaards 40-års fødselsdag i sommeren 2020.
Mette Bluhme Rieck (t.h.) var naturligvis med til at fejre Lisbeth Østergaards 40-års fødselsdag i sommeren 2020.
Foto: Hanne Juul
De to tv-værter har begge en søn, der hedder Viggo og det er faktisk grunden til, at de oprindeligt faldt i snak.

I podcasten ”Jagten på en ven”, som skuespillerne Neel Rønholt og Julie Ølgaard står bag, er de i det seneste afsnit taget hjem til Lisbeth Østergaard, der tidligere har været vært i både radio og på tv, og som i dag er influent, foredragsholder, laver podcast og mange andre ting.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Som podcastens titel fortæller, handler samtalen om venskaber, og derfor falder snakken også naturligt på en af Lisbeth Østergaards rigtig gode veninder, der er tv-værten Mette Bluhme Rieck, vært på Aftenshowet. De to mødte hinanden første gang til Billed-Bladets guldfest på hotel d’Angleterre.

- Jeg kendte hende ikke. Jeg vidste selvfølgelig godt, hvem hun var, for jeg havde set hende i fjernsynet. Hun var højgravid med sin den første, så det er fire år siden. Og så kommer hun gående, hun kommer hen til mig, og så siger hun ”Du må altså virkelig undskylde, men mit barn skal altså også hedde Viggo. Og det må du altså virkelig.. Jeg vidste ikke..” Og så faldt vi i snak og så kørte det. Det er lidt sådan nogle gange, fortæller Lisbeth med et smil i stemmen.

- Hvor man bare klikker?, spørger Neel Rønholt.

- Ja, ja, så nu har vi begge to en Viggo, griner Lisbeth Østergaard.

Siden har Lisbeth og hendes mand Ralf også fået sønnen Carlo, 4, og i starten af 2022 kunne Mette Bluhme og hendes mand, Kasper Nielsen, også kalde sig forældre til to, da de fik sønnen Bille. 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden