Mandag, 2. marts 2020 - af Marianne Singer

DEJLIG OVERRASKELSE: Tina Müller får nyt tv-job

Tina Müller
Tina Müller.
Foto: Hanne Juul
Der venter den populære sportsvært Tina Müller nye, spændende udfordringer, når hun skal være vært i et kendt tv-program.

Tina Müller er en dygtig og garvet tv-vært, der så sent som i fredags endnu engang viste, hvor populær hun er blandt seerne, da hun vandt prisen som Årets kvindelige sportsvært ved BILLED-BLADETs TV-GULD-fest.

Og nu kan danskerne glæde sig til at se endnu mere til Tina Müller, når hun toner frem på skærmen i et elsket DR-program. 

Ifølge DRs Aftenshowets Facebook-profil begynder Tina Müller nemlig i denne uge som vært på Aftenshowet og vil være på indimellem indtil sommer.  

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sommerfugle i maven

For Tina Müller er det en spændende udfordring, som godt kan give lidt sommerfugle i maven, fortæller hun til BILLED-BLADET. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

- Jeg kan godt lave sportshow, Hammerslag, Madmagasinet og alt muligt andet, men det her kan jeg mærke rykker et eller andet i mig. Og det er så også derfor, jeg har sagt ja, fordi det er en fed udfordring og gode lærepenge i forhold til, at der til sommer venter mange store sportsbegivenheder. I Aftenshowet skal jeg indgå i et makkerpar, hvor man skal sidde sammen i en hel time og få det til at fungere. Det er et teamwork. Det har jeg ikke prøvet før. Jeg plejer bare at være mig selv og en ekspert og så kører jeg og har styr på alt. Det er en ny værtsrolle for mig. Så det glæder jeg mig til, siger hun om sit nye job.

- Jeg har haft min første følvagt og jeg har den dybeste respekt for Aftenshowets værter. For umiddelbart kan man sidde ude på den anden side af skærmen og tænke, at det er bare en hyggelig og sjov samtale. Men når man så ser hvilket arbejde, der ligger bag og hvor meget forberedelse det faktisk kræver for at du kan sidde og være så rolig som vært og indgå i noget, der minder om en tilfældig samtale, men som er alt andet end tilfældig. Det kræver rimelig meget af de værter, der sidder derinde. Så jeg har den dybeste respekt for dem. Og det mærkede jeg virkelig på min egen krop, da jeg var på følvagt her i sidste uge, lyder det endvidere fra hende.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden