Onsdag, 15. marts 2023 — af Regitze Ørnstrup Christensen

Den første teaser er klar: Nicolaj Lie Kaas har hevet det tunge kendis-skyts frem i kommende dramakomedie

Nikolaj Lie Kaas
Nikolaj Lie Kaas.
Foto: Mikael Rieck
Der er ikke mangel på velkendte ansigter, når Nikolaj Lie Kaas dramakomedie ”Agent” har premiere til sommer.

Der har været en del spekulationer omkring Nikolaj Lie Kaas kommende dramakomedie ”Agen”, som er den første film, hvor vi finder ham bag og ikke foran kameraet.

Serien havde i februar international premiere på filmfestivalen Berlinalen, og indtil nu har der været tvivl om, hvornår den ville få dansk premiere på TV 2.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sammen med den nye teaser, bliver det også afsløret, at serien får premiere på TV 2 og TV 2 PLAY i løbet af sommeren – den præcise dato holder de dog stadig på.

”Agent” handler om Joe, der spilles af Esben Smed, der er agent i underholdningsbranchen, og som på godt og ondt forsøger at holde både sit privat- og arbejdsliv oven vande – selvom det ofte er det modsatte, der sker.

Og kigger man efter i den nye teaser, spotter man højst sandsynligt et par ansigter – eller flere – som er særligt velkendte. Allerede i teaseren får vi nemlig kendisser som Ulrich Thomsen, Melvin Kakooza, Nikolaj Coster-Waldau, Tobias Rahim, Thomas Blachman, Magnus Milang, Sidse Babett Knudsen, Lars Ranthe og Nukâka Coster-Waldau at se.

Men vi må altså vente lidt endnu med at finde ud af, hvornår vi præcis kan få den nye serie at se – men teaseren kan du se lige her.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden