12. jul. 2016
Af Juliane Olsen

Dennis Knudsen: Ironman-træning gav åbenbaring om salonlukning

Dennis Knudsen
Dennis Knudsen
Foto: Gert Blume
Kendis-frisøren har besluttet at lukke sin frisørsalon i København, og det er en stor beslutning, han traf under træningen til sin seneste Ironman.

Den 52-årige kendis-frisør Dennis Knudsen skal ikke længere være chef for de 15 ansatte i sin frisørsalon af samme navn.

Han har besluttet at lukke salonen med udgangen af august til fordel for nogle store projekter i udlandet.

En stor omvæltning i den kongelige stylists liv, der er blevet til på baggrund af hans hårde træning i forbindelse med hans seneste Ironman-udfordring.

Dennis Knudsen kobler af med træning

- Når jeg træner, er jeg fyldt med adrenalin, og jeg får klarsyn til at lægge mit liv i kasser, siger Dennis Knudsen til BILLED-BLADET.

Som selvstændig erhvervsdrivende med 26 ansatte har han svært ved at finde pauser fra mobiltelefon og internet.

Men det lykkedes til fulde, når han cykler og løber, og det har altså fået Dennis Knudsen til at vende sit liv 180 grader.

Mangler du også ro en gang imellem, så klik her for et tilbud til dig fra BILLED-BLADET!

Fravalg giver ny energi

- Nogen stresser på mine vegne over de valg, jeg har taget, men det har givet mig energi til nye udfordringer, siger Dennis Knudsen.

Han har netop solgt sin millionvilla i Taarbæk, arbejder lige nu på endnu et hussalg i Tyrkiet, og så drømmer han om at blive far.

Desuden har Dennis Knudsen over de seneste fem uger formået at stoppe helt med den antidepressive medicin, han har taget de sidste to år.

Læs mere om: