Søndag, 8. marts 2020 — af Marianne Singer

Derfor hyldede Tina Müller sin ven Claus Elming i takketale

Tina müller
Tina Müller.
Søren Lamberth
Tina Müller fremhævede på rørende vis Claus Elming i den takketale, hun holdt i forbindelse med at have vundet prisen som Årets kvindelige sportsvært ved BILLED-BLADET's TV-GULD-fest.

Det var en jublende lykkelig Tina Müller, der hoppede op på scenen ved BILLED-BLADET's TV-GULD-fest for at modtage prisen som Årets kvindelige sportsvært.

I sin tale takkede hun ikke bare BILLED-BLADETs læsere for deres stemmer, men også sin tv-kollega Claus Elming.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Betydet meget

- Der er faktisk en her, jeg rigtig gerne vil takke og som har betydet rigtig meget for mig igennem alle de år, jeg har været i tv-branchen - Claus Elming. I tror nok ikke på mig, men han har faktisk klædt mig på og ikke af. Forstået på den måde, at jeg var helt grøn og det var rigtig hårdt, da jeg begyndte i branchen og jeg kom kun igennem det på grund af Claus, lød det fra den populære vært.

Claus Elming giver Tina Müller en krammer efter takketalen.
Foto: Martin Høien
Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

- Claus fortalte mig at forberedelse er det vigtigste. Uanset hvad du laver og hvor længe du har været i tv-branchen, så skal du nok klare det, hvis du er forberedt. Og de ord har jeg simpelthen haft med mig i ti år på grund af dig. Så tak for at du har været der igennem hele min karriere og stadig er der. Og tak for at du er så fantastisk, sød og rar imod mig. Du har været en klippe igennem rigtig mange år - så tak for dig, sagde hun, mens Claus Elming smilende lyttede med nede fra salen i Palmehaven på Hotel d'Angleterre i København.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden