24. dec. 2012
Af af Trine Fisker

Derfor sagde Line Baun nej til chefstilling

Line Baun Danielsen
Line Baun Danielsen
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Hun var egentlig blevet ansat som sportschef på TV 2, men endte med at springe fra i sidste øjeblik. Få forklaringen her.

Vi kender hende fjernsynet. Line Baun Danielsen har i mange år tonet frem på skærmen - både som vært på TV 2 Nyhederne, TV 2 Sporten, Mors Hammer, Sporløs og Go' morgen Danmark. Efter en pause fra skærmen er hun begyndt som vært på TV 2s regionalprogram TV 2 Lorry.

Men faktisk så kunne Line Baun Danielsens karriere have været endt helt anderledes.

- I mit voksenliv har det måske vigtigste valg i forbindelse med mit arbejde været, da jeg valgte jobbet som sportschef på TV2 Sporten fra. Jeg var blevet ansat som sportschef, men valgte at springe fra i sidste øjeblik. Og det gjorde jeg, fordi der var noget, der var vigtigere, og det var: At have tid nok. Jeg fik simpelthen kolde fødder i forhold til, om jeg kunne få mit liv til at hænge sammen som enlig mor og have den nødvendige tid med mine børn. Det var nok et valg, som mange ikke forstod, men som jeg stadig synes var rigtigt, forklarer hun i et stort interview med SØNDAG.

Jeg havde taget mange chancer

Og faktisk så troede hun, at hun ville komme til at fortryde det valg, der gav stillingen som sportschef til en anden.

- Jeg tænkte også, om jeg ville komme til at fortryde. Men det er mest, fordi jeg selv prædiker det, som Ole Stephensen engang sagde til mig: At det er de chancer, man ikke tager, man fortryder. Men jeg havde allerede taget så mange chancer, at denne her skulle vejes op imod, hvad det kom til at koste mig i forhold til mine børn. Jeg var lige blevet skilt på det tidspunkt, og det spillede også ind. Det job var en for stor satsning i forhold til at være alene med to børn. Det kunne jeg bare ikke, siger hun.

Læs mere om: