11. feb. 2015
Af dkeditorial

Det strømmer ind med hilsner til blodpropramt Peter Mygind

Peter Mygind
Peter Mygind
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Søndag blev den populære skuespiller ramt af flere blodpropper i lungerne, siden er det væltet ind med hilsner fra BILLED-BLADETs læsere.

Over 200 hilsner med ønsker om god bedring er der strømmet ind til Peter Mygind på BILLED-BLADETs Facebookside, siden det i går kom frem, at skuespilleren søndag blev ramt af blodpropper for tredje gang i sit liv.

- Hvor er det unfair, men sådan kan livet jo være . Lær at leve med den medicin og lev livet, som du er så god til. Alt det bedste til dig og familien, skriver Eva Stauner på Facebooksiden.

- Åh, alle de blodpropper. Hvad skal vi med dem. Rigtig god bedring og håber på en mindre stresset hverdag for dig i den kommende tid. Kh Egon, skriver Egon Petersen ligeledes.

Søndag valgte Peter Mygind at tage på hospitalet, da han havde kraftige smerter i benet - det har han prøvet to gange før, hvor det viste sig at være blodpropper begge gange. Han nåede dog kun hen til hovedindgangen ved Gentofte Hospital, da han faldt om med flere blodpropper i lungerne.

Mandag var han dog heldigivs frisk til at skrive på sin egen Facebookprofil:

- Vi skal huske at være taknemmelige over vores liv. At vores hjerte slår. At vi trækker vejret, at solen står op.

Læs mere om: