Torsdag, 22. august 2013 — af John Lautrup

Ditte Falkenberg: Ditte Falkenberg savner job på TV 2

Ditte Falkenberg
Ditte Falkenberg
Lars Laursen
Ditte Falkenberg stoppede som vejrvært for tre måneder siden og savner TV 2-familien.

Ditte Falkenberg fik lyst til et andet liv end at udlægge morgendagens vejr for danskerne og sagde for tre måneder siden op på TV 2. Men beslutningen var svær, røber hun i et interview i HER & NU, hvor hun åbner døren for en tilbagevenden til skærmen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg valgte ikke at stoppe på TV 2-Vejret efter en pludselig indskydelse. Det var noget, jeg havde tænkt over i lang tid. Jeg skal dog gerne indrømme, at det ikke var en nem beslutning. Jeg har vinket farvel til det sjoveste job, som man overhovedet kan tænke sig. En stor legeplads, og så fik jeg penge for det. Helt vildt. Rent faktisk savner jeg allerede familien på TV 2. Jeg vil dog heller ikke afskrive, at jeg på et tidspunkt vender tilbage, siger den 35-årige Ditte Falkenberg til bladet.

Hun stoppede uden at have noget andet på hånden og har netop taget et seks ugers kursus på Dansk Medie- og Journalisthøjskole i Emdrup for at forbedre sine kundskaber i skriftlig formidling.

Ellers nyder hun friheden sammen med sin mand og tre børn fra ét til fem år. Hun er gift med Rune Falkenberg Haller, der arbejder som kemiker i Novozymes.

- Mange har kommenteret på min beslutning. De havde ikke forventet, at jeg ville stoppe på TV 2. Jeg følte mig blot mentalt klar til at stoppe, og så skete det samtidig med en del ændringer på TV 2. Det gjorde måske også min beslutning nemmere. Jeg valgte at stoppe uden at have nogen planer for fremtiden, men jeg kunne ikke se mig selv i jobbet, indtil jeg skulle pensioneres, forklarer Ditte Falkenberg i HER & NU.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden