Lørdag, 3. oktober 2020 - af John Lautrup

Divya Das: Jeg har lært meget af Kim

Divya Das

Divya Das og Kim Bildsøe Lassen

 

Foto: Søren Lamberth
Divya Das og Kim Bildsøe Lassen har skrevet bogen "Briterne og Brexit" sammen, selv om de arbejder vidt forskelligt.

Divya Das og Kim Bildsøe Lassen var både kærester og konkurrenter, mens de arbejdede som korrespondenter i Storbritannien for henholdsvis TV 2 og DR. De er stadig kærester, men har nu også prøvet at samarbejde professionelt.

På tirsdag udkommer deres fælles bog "Briterne og Brexit" om deres oplevelser både sammen og hver for sig i Storbritannien. 

- Jeg er faktisk overrasket over, hvor få store diskussioner vi havde undervejs. Vi har aldrig for alvor skændtes. Men ja, vi arbejder forskelligt og i forskellige tempi. Jeg arbejder langsommere, end Kim gør, fortæller Divya Das, som sammen med Kim Bildsøe Lassen vendte tilbage til Danmark i foråret. 

Hun er nu rejsende Europa-korrespondent for TV 2, mens han er genindtrådt i rollen som nyhedsvært på TV-Avisen. 

Nok er Divya Das langsommere ved tastaturet end sin kæreste. Men til gengæld arbejder hun meget og måske også mere, end godt er. Hun siger, at hun har en tendens til at gå “all in” på sine opgaver og glemme sig selv i processen.

– Jeg kan nogle gange fortabe mig i en opgave, fordi jeg synes, det er så spændende. Jeg har svært ved at lægge ting fra mig og kan jerne derudad med 130 km/t. i ugevis. Der mangler jeg et filter, og så er det godt, at Kim en gang imellem kan sige til mig: Hallo moster, nu tager vi lige en aften, hvor vi laver noget helt andet, fortæller hun.

Her spiller Kim Bildsøe Lassens erfaring som udlandskorrespondent også ind. Han ved, at døgnet ikke har timer nok til at læse alle de bøger og alle de artikler om et emne, som man godt kunne for at være bedst muligt orienteret. Man er nødt til at fokusere.

– På den måde har jeg lært rigtig meget af Kim, siger hun.

Læs stort interview med Divya Das og Kim Bildsøe Lassen i BILLED-BLADET, som kan købes fra torsdag den 1. oktober. 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden