Divya Das og Kim Bildsøe Lassen interviewer hinanden

Se også:

Divya Das og Kim Bildsøe Lassen har sammen skrevet bogen "Briterne og Brexit". Det har været sjovt, fortæller de i videoen.

Divya Das og Kim Bildsøe Lassen levede i knap fire år sammen som kærester og konkurrenter, mens de boede i London og var korrespondenter for hver sin tv-station. Hvordan det var, fortæller de om i bogen "Briterne og Brexit", der udkommer på tirsdag.

I videoen interviewer de hinanden om, hvad de synes, vi kan lære af briterne. Begge synes, at det var sjovt for en gangs skyld at samarbejde om et projekt, men deres tålmodighed blev også sat på prøve undervejs. 

- Vi arbejder ret forskelligt, og vi skulle ligesom finde ud af, hvordan vi skulle gøre det. Det gik godt. Men vi havde da en enkelt gang, hvor vi blev enige om at løbe en tur hver for sig. Vi trængte til lige at kigge på noget andet end hinanden, smiler Kim Bildsøe Lassen.

- Det var nu mest Kim, der havde behov for at løbe for sig selv, ler Divya Das. 

Læs stort interview med de to tv-journalister i BILLED-BLADET, som kan købes fra torsdag den 1. oktober. Her kan du blandt andet læse, hvori deres forskellighed består. 

Få rabat på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden