Lørdag, 9. februar 2019 — af Niels Burgos

Downton Abbey-kærester på den røde løber

Laura Carmichael, Michael Fox
Laura Carmichael, Michael Fox
Foto: Mega
Lady Edith gik til prisuddeling med sin kæreste fra den populære TV-serie.

Skuespilleren Laura Carmichael, 32, måtte igennem mange skuffelser i rollen som "Downton Abbey"s Lady Edith, før hun fandt kærligheden. Heldigvis er det gået langt bedre i hendes liv udenfor TV-serien. Her har Laura Carmichael nu i et par år dannet par med en anden skuespiller fra "Downton Abbey", den to år yngre Michael Fox, der spiller tjeneren Andrew Parker. I april 2018 flyttede parret sammen - og ved den fornemme uddeling af de britiske filmpriser, BAFTA, var parret sammen på den røde løber.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Laura Carmichael
Foto: Mega

Mødtes på TV-serien

Parret fik  øje for hinanden under optagelserne til "Downton Abbey" i 2015, men det var først et par år senere, at forholdet blev seriøst. I serien spiller Michael Fox en ung mand uden uddannelse - men privat har han gået på nogle af Englands bedste skoler. Og selv om hans kæreste i serien spiller datter af en jarl - og han er tjener - er rollerne lidt anderledes fordelt derhjemme.

- Det er faktisk hende, der kommer med te til mig derhjemme - mere end omvendt, har Michael Fok tidligere fortalt til avisen Daily Mail.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden