9. feb. 2019
Af Niels Burgos

Downton Abbey-kærester på den røde løber

Laura Carmichael, Michael Fox
Laura Carmichael, Michael Fox
Foto: Mega
Lady Edith gik til prisuddeling med sin kæreste fra den populære TV-serie.

Skuespilleren Laura Carmichael, 32, måtte igennem mange skuffelser i rollen som "Downton Abbey"s Lady Edith, før hun fandt kærligheden. Heldigvis er det gået langt bedre i hendes liv udenfor TV-serien. Her har Laura Carmichael nu i et par år dannet par med en anden skuespiller fra "Downton Abbey", den to år yngre Michael Fox, der spiller tjeneren Andrew Parker. I april 2018 flyttede parret sammen - og ved den fornemme uddeling af de britiske filmpriser, BAFTA, var parret sammen på den røde løber.

https://imgix.billedbladet.dk/lau.jpg
Laura Carmichael
Foto: Mega

Mødtes på TV-serien

Parret fik øje for hinanden under optagelserne til "Downton Abbey" i 2015, men det var først et par år senere, at forholdet blev seriøst. I serien spiller Michael Fox en ung mand uden uddannelse - men privat har han gået på nogle af Englands bedste skoler. Og selv om hans kæreste i serien spiller datter af en jarl - og han er tjener - er rollerne lidt anderledes fordelt derhjemme.

- Det er faktisk hende, der kommer med te til mig derhjemme - mere end omvendt, har Michael Fok tidligere fortalt til avisen Daily Mail.

Læs mere om: