Søndag, 19. januar 2014 - af Malan Joensen

Downton Abbey-stjernen Maggie Smith hædret

Maggie Smith som enkegrevinde Violet Crawley i "Downton Abbey".
Maggie Smith som enkegrevinde Violet Crawley i "Downton Abbey".
Arkivfoto: AOP
Maggie Smith, der spiller enkegrevinden i den populære britiske TV-serie, fik en pris ved weekendens Screen Actors Guild Awards.

I weekenden løb prisuddelingen Screen Actors Guild Awards af stablen, og en af dem, der blev hædret med en pris, er den britiske skuespiller Maggie Smith.

Hun vandt i kategorien ”Bedste kvindelige skuespiller i en dramaserie” for sin rolle som enkegrevinde Violet Crawley i TV-serien ”Downton Abbey”.

79-årige Maggie Smith har en lang karriere bag sig, men huskes i de senere år især fra sin rolle som Minerva McGonagall i ”Harry Potter”-filmene og fra filmene ”The Best Exotic Marigold Hotel” og ”Kvartetten”.

Kunne ikke selv modtage prisen

Ifølge E! Online kunne Maggie Smith ikke selv være med ved prisuddelingen, og derfor blev hæderen i stedet modtaget på hendes vegne af Mindy Kaling og James Marsden.

Samme medie har i øvrigt samlet en række morsomme klip med Maggie Smith i rollen som enkegrevinde Violet Crawley, der skal illustrere, hvordan E! Online forestiller sig, det ville se ud, hvis enkegrevinden fra ”Downton Abbey” selv kunne opleve at modtage en pris.

Se de morsomme klip her.

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden