Torsdag, 2. marts 2023 — af Regitze Ørnstrup Christensen

DR søger skuespillere til ny julekalender - og det lader til at den bliver noget helt andet end Julehjertets Hemmelighed

Julehjertets Hemmelighed
Julehjertets Hemmelighed.
Foto: Mastiff / Grafik: Kim Bredahl
Selvom der først er udsigt til en ny julekalender på DR i 2024, så er forberedelserne allerede i gang – og nu søger de børneskuespillere.

Kender du et barn, der går med en skuespillerdrøm i maven, så skal du prikke dem på skulderen nu.

DR søger nemlig børneskuespillere til deres julekalender, der kommer til jul 2024.

Og selvom der er lang tid til, så er de altså allerede i fuld gang med forberedelserne til familiejulekalenderen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

DR skriver selv på deres hjemmeside, at de leder efter nogle sjove, seje og udadvendte børn til hovedrollerne i en humoristisk, varm og rørende historie.

Men de uddyber også lidt mere, for der er et par krav, hovedrolleindehaverne skal opfylde.

I castingopslaget skriver de, at de søger en dreng mellem 12 og 14 år. Han skal kunne spille en rolle, der kæmper for det han tror på, og ikke er bange for at sige sandheden. Desuden er han en smule nørdet, og så har han sig egen YouTube-kanal.

Derudover søger de også en pige i samme alder. Hun skal kunne spille en rolle, der er karismatisk, ambitiøs og charmerende. Hun er desuden en ung "Girl-Boss", der vil gøre alt for at opnå sine mål. 

Og dermed åbner de også op for lidt af julekalenderens handling.

Det er i hvert fald udelukket, at den kommer til at handle om "gamle dage", som det gjorde sig gældende med sidste års "Julehjertets Hemmelighed". Det afsløres af detaljen om YouTube, der i hvert fald ikke eksisterede dengang.

Man skal dog være opmærksom på, at optagelserne kommer til at foregå i hovedstadsområdet, og vil strække sig fra midten af oktober 2023 til slutningen af marts 2024. Man skal desuden være klar over, at man skal være med de fleste dage i hele perioden, og man skal derfor kunne tage fri fra skole.

For at søge, skal man udfylde DENNE formular, og særligt huske to ting: Uploade et billede af sig selv, og uploade en præsentationsvideo på maks to minutter.

Det hele skal gøres inden den 1. april 2023.

Traditionen tro holder DR altså fast i, at de laver en ny julekalender hvert andet år.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden