7. feb. 2019
Af Lisbeth Grube

10 ting, du (måske) ikke vidste om Bonderøven

Frank Erichsen alias Bonderøven
Frank Erichsen alias Bonderøven
Foto: Flemming Jeppesen
Frank ”Bonderøven” Erichsen er stadig ualmindeligt populær, nu hvor sæson 22 har premiere.

35-årige Frank Erichsen har i mere end 10 år delt ud af sit liv på Kastaniegården, og seerne elsker den charmerende bonderøv, der får alting ud af ingenting.

Bonderøven klar til endnu en sæson

Bonderøven bor sammen med hustruen Theresa og børnene Johan, 10, og Alma, 8, og torsdag den 3. januar blænder den berømte familie på landet op for sæson 22 på DR1.

Her har vi har samlet 10 facts om hele Danmarks bonderøv:

 1. Familiens gård, Kastaniegården, ligger i Revn ved Grenaa på Djursland.
 2. Da Frank købte gården, hed den Kejsergården, men Frank og Theresa syntes, det lød for pompøst og omdøbte den til Kastaniegården på grund af et kastanjetræ midt på gårdspladsen.
 3. Frank og Theresa mødte hinanden på Theresas initiativ. En af hendes venner havde set Frank i ”Frilandshaven”, hvor han byggede sin egen bageovn, og mente, at Bonderøven ville være et godt match. Theresa var enig og fik opsnuset Franks mobilnummer, sms’ede et par bageovnsspørgsmål, og så var der kontakt!
 4. Frank er opvokset på en gård i Agerskov og har siden bl.a. bygget bjælkehytter i Norge og arbejdet som hyrde i Lapland.
 5. Bonderøven ser ikke sig selv på TV, for familien har ikke fjernsyn. Frank ser dog programmerne, før de bliver sendt.
 • I gennemsnit bliver der brugt fem dage på at optage ét program.
 • I 2010 fik Frank Erichsen konstateret sukkersyge.
 • Franks yndlingsdyr er en hest - og seerne er på fornavn med hans elskede hest, Solveig.
 • Det var ikke Franks valg, at programmet skulle hedde ”Bonderøven”, da det fik premiere i 2008. Han gik ikke op i titlen, fordi det oprindeligt kun var otte programmer.
 • Bonderøven bliver ofte tilbudt gammelt værktøj og hjemmestrikkede sokker fra venlige sjæle. Mange vil også gerne besøge Kastaniegården, men her må Bonderøven takke nej.
 • Galleri: Bonderøven

  Læs mere om: