27. mar. 2021
Af Laura Dalgård Hansen

Abbitha fra Den store juniorbagedyst: Det har jeg lært af at være med

Abbitha Viknes
Abbitha Viknes
Foto: Carsten Mol/DR
15-årige Abbitha var den første, der måtte forlade "Den store juniorbagedyst", men hun har fået en masse ud af at være med i programmet.

Lørdag aften kunne man igen se de otte bageglade børn kreere lækre kager i ”Den store juniorbagedyst”.

I denne uge spidsede konkurrencen for alvor til, da den første deltager måtte forlade teltet.

Abbitha havde det på fornemmelsen

- Jeg var rigtig ked af det, fordi jeg røg ud. Især fordi man ikke skulle se de andre søde mennesker igen. Jeg havde en anelse om, at det kunne være mig, der røg ud, for jeg kunne se, at det ikke gik godt i min sidste udfordring, fortæller 15-årige Abbitha Viknes, der måtte forlade konkurrencen som den første.

Men selvom hun kun nåede at få et par uger i programmet, har hun lært en masse af at være med.

- Jeg har altid set ”Den store bagedyst”, så det var vildt at være med, og jeg var virkelig glad for, at jeg fik den her udfordring. Jeg er normalt ret genert, og det at være med i programmet har hjulpet mig til at blive mere udadvendt og åben. Jeg kan mærke en forskel, og jeg føler, jeg tør at gøre flere ting nu, fortæller hun om oplevelsen, der også har givet hende en masse nye venner.

- Alle er virkelig søde og åbne, og det er sjovt at være sammen med dem. Man føler sig virkelig godt tilpas, lyder det fra Abbitha, der stadig har kontakt til de andre juniorbagedyst-deltagere via Snapchat.

Interessen for bagning er heller ikke stilnet af, siden hun var med i programmet. Faktisk bager Abbitha endnu mere nu, og hun har bestemt ikke opgivet sin store interesse for bagning, som man kan se mere til på hendes Instagram.

Og hvis DR på et tidspunkt søger efter flere bageglade børn til endnu en sæson af ”Den store juniorbagedyst”, skal man ifølge Abbitha ikke tøve med at melde sig til.

- Det vil jeg helt klart anbefale! siger Abbitha.

Og hvis chancen på et tidspunkt byder sig, er hun også klar på at være med i ”Den store bagedyst”.

Galleri: Den store juniorbagedyst 2021

Læs mere om: