21. sep. 2017
Af John Lautrup

Adam Price: Derfor blev vi skilt

Adam Price
Adam Price
Foto: Lars H. Laursen
Adam Price arbejder meget. Søndag viser DR1 første afsnit af endnu en TV-serie fra hans hånd, "Herrens veje". Han påtager sig hovedansvaret for, at hans egne og hustruens veje fornylig måtte skilles.

Adam Price, 50 år, er en mand med mange jerngryder i ilden, og han erkender, at han presser sig selv til kanten med sine mange gøremål.

Det fortæller han i et stort interview med BILLED BLADET. Her røber han, at hans lidenskab for arbejdet var hovedårsag til, at han i august blev skilt fra sin kone gennem fem år, Micsha Jemer.

- Vi havde i perioder begge to for travlt, men jeg må klart tage skylden for at have været den, der var mest presset og fraværende, siger madkongen og manuskriptforfatteren, som på søndag har premiere på sin nye dramaserie "Herrens veje", der sendes klokken 20 på DR1.

- Lidenskabelige mennesker har det med at omgås lidenskabelige mennesker. Hvis man så i et parforhold begge brænder for hver sit job, så kan man jo ende i en situation, hvor man pludselig deler for lidt tid sammen. Og dét, ved vi jo alle sammen, er gift i koppen. Pludselig bliver man fremmede for hinanden, forklarer Adam Price.

Læs det store interview med Adam Price i BILLED BLADET, som kan købes fra torsdag den 21. september. Her fortæller han også om at være far, dét at blive 50 år og sit forhold til den tro, han har drejet en historie over i "Herrens veje".

Læs mere om: