Adam Price: Jeg var irriterende som barn

Adam og James Price.

Adam og James Price.

Foto: AOP
Brødrene James og Adam Price er bedste venner og kan ikke undvære hinanden, men sådan har det ikke altid været.

De er forskellige som nat og dag, men alligevel udgør brødrene James, 54, og Adam Price, 46, et fantastisk team, når de arbejder sammen.

Da de var børn, var James og Adam Price dog langt fra pot og pande. Det blev de først, da aldersforskellen på otte år ikke længere gjorde den store forskel.

– Jeg kastede mig over ordene, og det var nok det, der førte til, at James og jeg begyndte at opdage hinanden som venner også. Da jeg var lille, var jeg jo ikke specielt interessant for James, siger Adam Price til ALT for damerne.

Lille og irriterende

- Jeg syntes til gengæld, at James var sindssygt interessant, ikke mindst alt, hvad han havde, var spændende. Der gik lige nogle år, hvor jeg var lille og irriterende, uddyber Adam.

Da TV-værten og manuskriptforfatteren som ung fik en skrivemaskine, begyndte han og storebror James at skrive små historier sammen – og siden da har de ikke kunnet undvære hinanden.

– Meget hurtigt opdagede vi en fælles enorm glæde ved at lave parodier. Vi syntes, det var sindssygt sjovt at kaste os over populærmusik og lave mærkelige countrynumre, som i princippet blev til vores egen mærkelige revy. Det var kun for os, forklarer Adam Price til ALT for damerne.

Brødrene Price kan for tiden opleves i madprogrammet ”Price inviterer” på DR1, der bliver sendt kl. 18.00 på hverdage.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden