Onsdag, 21. december 2016 - af Karina Didriksen

Ægteparret Steffen Kretz og Lillian Gjerulf Kretz flytter til USA

Steffen Kretz og Lillian Gjerulf Kretz.
Steffen Kretz og Lillian Gjerulf Kretz. 
Foto: Lars H. Laursen
DR-journalisterne Steffen Kretz og Lillian Gjerulf Kretz flytter i 2017 til Washington med deres to børn for begge at blive USA-korrespondenter.

DR-korrespondenten Steffen Kretz er vant til at rejse rundt og rapportere fra verdens brændpunkter, og til næste år kan han se frem til at have hustruen Lillian Gjerulf Kretz ved sin side. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Ægteparret bliver nemlig tætte kolleger, når de i 2017 bosætter sig i Washington for at blive DR’s nye USA-korrespondenter. Det skriver dr.dk i en pressemeddelelse.

Dermed tager Steffen Kretz og Lillian Gjerulf Kretz over efter DR’s nuværende USA-korrespondent Stephanie Surrugue, som fra 1. marts i stedet får base i Paris med titlen international korrespondent.

Familiens nye liv

54-årige Steffen Kretz og hans 42-årige hustru Lillian Gjerulf Kretz har to børn, og ifølge dr.dk så flytter den lille familie til Washington i sommeren 2017.

LÆS MERE: Stephanie Surrugue må aflyse juletur til Paris: - Min mor har brækket ryggen

Steffen Kretz har tidligere været korrespondent i New York, mens Lillian Gjerulf Kretz de seneste par år har været vært på DR’s ”Sundhedsmagasinet”.

Ægteparret Kretz har sønnen Alexander på seks år og den toårige datter Helena. Steffen Kretz har desuden de voksne børn Laura, 22, og Adam, 20, fra et tidligere forhold. 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden