Ærlig Tina Müller: Derfor er jeg gået fuldstændig i stå

Tina Müller.

Tina Müller.

Foto: Hanne Juul
Tina Müller gæstede i denne uge Rikke Hørlykke i DR's "Morgentræning". Her fortalte hun ærligt, at det med motion under corona er gået helt fløjten.

Hammerslag-værten Tina Muller har som så mange andre danskere under corona haft svært ved at holde formen ved lige, selv om hun tidligere har været meget aktiv, blandt andet på holdtræninger i et fitnesscenter.

Er gået helt i stå

- Jeg er gået fuldstændig i stå, ikke bare lidt men nærmest fuldstændig. Det seneste år er det eneste jeg har lavet lidt padel tennis, men sådan noget med styrke, cykle, få bevæget mig og få pulsen for alvor op, det har jeg ikke rigtig fået gjort mig i.

- Den oplagte undskyldning er corona, men jeg er lidt en holdtype. Når jeg skal ud og bevæge mig skal det gerne være sammen med andre, og det har der selvfølgelig været en del begræsninger for. Jeg kan bare ikke få mig selv til at gå i gang og lægge mig på stuegulvet, desværre. 

Kroppen skal holdes igang 

- Det er vigtigt at holde kroppen et minimum i gang, så den ikke falder helt ned og skal genstartes helt fra start, lød rådet fra Rikke Hørlykke, der også fik spurgt  mere ind til Tina Müllers modstand på træning derhjemme.

- Man har det hele tiden i baghovedet, at man burde, men der er også bare masser af undskyldninger. Og jeg er virkelig dårlig til selv at skulle gøre det og selv tage initiativ. Og det der med så at finde ud af, hvad jeg skal lave på stuegulvet, når jeg har gjort klar ... så når jeg ikke noget, lyder den ærlige udmelding fra Tina Müller.

Tine Müller og Rikke Hørlykke
Foto: DR

Tine Müller og Rikke Hørlykke

Fik seks gode øvelser til hele kroppen

Til morgentræningen blev tv-værten derfor introduceret for seks øvelser som - ifølge træner Rikke Hørlykke, er et godt udgangspunkt for at holde kroppen i gang.

Du kan se hele morgentræningen med Rikke Hørlykke og Tina Müller her.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden