23. aug. 2016
Af Majken Munk

Aftenshowets Lise Rønne er gravid igen

Lise Rønne
Lise Rønne
Foto: Krestine Havemann
DR's kønne vært Lise Rønne er gravid for tredje gang. Hun og familien kan se frem til familieforøgelse til februar.

Den altid søde Aftenshowet-værtinde, Lise Rønne, venter barn nummer tre. Det kan man se på Aftenshowets Facebook- og Instagramprofil, hvor Lise Rønne viser sin fine mave.

Sammen med billedet, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe, står teksten: 'Det ikke kun er OL-atleterne, der har vundet guld denne sommer’.

Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

Sidenhen har den gravide TV-vært modtaget mange lykønskninger fra kollegaer og bekendte, som gratulerer hende med familieforøgelsen.

Lise Rønne
Foto: DR

Graviditeten er hårdere end tidligere

Lise Rønne kan godt mærke, at den tredje graviditet er hårdere end de tidligere - på trods af det, glæder hun sig alligevel til alle aspekter af graviditeten.

LÆS MERE: Lise Rønne: Jeg laver kreative ting med mine børn

- Jeg glæder mig faktisk bare rigtig meget til det hele! Lige pånær de søvnløse nætter dog, siger den vordende mor, som indtil videre er plaget af kvalme i løbet af graviditeten, men som ser frem til de næste par måneder, hvor hun af erfaring plejer at få lidt mere energi og mindre kvalme.

De store børn glæder sig

Lise har i forvejen to skønne unger, Nelson på seks og Eva på fire, med sin kæreste gennem otte år, Mikkel Lucas Overby, og det er ikke kun de kommende forældre, der glæder sig til at møde den lille ny.

- Nelson har i et stykke tid ønsket sig en baby, og han er virkelig optaget af min mave og hele projektet. Eva er også henrykt, men bliver ved med at glemme, at det ikke er hendes bedste vens lillesøster, vi skal overtage, fortæller en glad Lise Rønne.

Lise Rønne og hendes familie ser frem til, at den lille ny kommer engang til februar.

Lise Rønne: Livet er for kort til ikke at tage stress alvorligt

Læs mere om: