Mandag, 11. maj 2020 — af Laura Dalgård Hansen

Allan fra Forsvundne Arvinger: Sådan går det nu

Mette Frisk i "Forsvundne Arvinger"
Mette Frisk i "Forsvundne Arvinger"
Foto: Kasper Borg Rabøl
I "Forsvundne Arvinger" mandag aften blev Allan noget overrasket over at få at vide, at hans farbror var død, og at han skulle arve ham.

Det kom som noget af en overraskelse, da Allan sidste år blev kontaktet af en advokat og DR-programmet "Forsvundne Arvinger”.

Han fik at vide, at hans farbror Erik var gået bort, og at han var en af dem, der skulle arve ham.

- Jeg plejer at ringe til Erik på hans fødselsdag, men jeg havde ikke kunnet få fat på ham. Så jeg havde tænkt, om noget var galt. Det var lidt mærkeligt at få det at vide sådan. Det måtte jo komme på et tidspunkt, men jeg ville godt lige have snakket med ham en gang til, fortæller Allan om sin farbror Erik.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det tog pusten fra mig

Erik havde hverken kone eller børn, og Mette Frisk fra ”Forsvundne Arvinger” satte sig derfor for at undersøge, hvem der skulle arve ham, og de fandt frem til Allan.

Men nyheden om Eriks død var ikke den eneste overraskelse, som Allan fik. Han fik nemlig også en helt ny viden om sin fars side af familien, som han ikke kendte til i forvejen.

For eksempel har Allan aldrig vidst, at hans farmor havde skizofreni og derfor var indlagt.

- Det blev jeg noget overrasket over. Det tog pusten fra mig. Jeg har altid forstået på min far, at han var glad for sin mor. Jeg har aldrig fået at vide, at hun havde boet på sindssygehospital. Det kom som lidt af en overraskelse, fortæller Allan.

Som at vinde i Lotto

Arven fra Erik er endnu ikke fordelt, men hans hus i Hillerød er sat til salg.

- Det er som at vinde i lotto. Selvfølgelig går tankerne på, hvad man gerne vil med pengene. Der er så mange ting, man gerne vil have gjort færdig. Jeg har for eksempel et gammelt hus, vi går og reparerer på, fortæller Allan om fremtiden.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden