2. feb. 2014
Af af Juliane Olsen, ELLE.dk, Aller Media

Amalie Dollerup: kæresten og jeg har en indbyrdes forståelse

Andreas Jebro og Amelie Dollerup
Andreas Jebro og Amelie Dollerup
Foto: AOP
Skuespilleren Amalie Dollerup deler det meste af sin tilværelse med kæresten og kollegaen Andreas Jebro.

De er både venner, kærester, elskere, kolleger og coaches for hinanden. Den 27-årige skuespiller Amalie Dollerup forelskede sig for syv år siden i skuespilleren Andreas Jebro, og i dag bor de sammen i en lejlighed på tre etager.

Årsagen til deres gode forhold er især, at de forstår hinandens fag, og giver hinanden plads til at dyrke det ifølge hende.

- Det er utroligt rart, at vi har en indbyrdes forståelse for, at livet som skuespiller kan være lidt uden struktur, siger hun i et interview med Alt for damerne.

Amalie Dollerup er blevet voksen

At hun selv er flasket op med skuespillet lige siden hun fik sin debut i filmen Kun en pige fra 1995, er ingen hemmelighed. Det har da heller ikke altid været lige let at vokse op som barnestjerne, og det er et image, hun skulle kæmpe med.

- Det er bare noget, som altid vil være der, men jeg har arbejdet meget på at få mig selv til at hvile i det og manifestere mig selv i denne her voksenbranche, for ja, jeg var en barnespiller, som blev brugt rigtigt meget, og som var dygtig, men hvad kan jeg tilføre som voksen i dag?, siger hun til Alt for damerne.

Amalie Dollerup er lige nu aktuel i TV-serien Badehotellet i rollen som Amanda.

Læs mere om: