29. jul. 2019
Af af

Anders Agger: Derfor elsker jeg min by

Anders Agger
Anders Agger
Foto: Lars Aarø
Han er vild med at se verden - men elsker at komme hjem til sin elskede by i provinsen.

TV-værten Anders Agger lokker seerne væk fra sommervarmen, så de kan sætte sig foran TV-skærmen, når han og rejsemakkeren Anne Hjernøe i disse uger tager os med på en spændende rundtur til Mellemøsten. Selv nyder Anders Agger at være hjemme igen.

– Inden sommerferien har jeg været i USA, England, Etiopien, Jordan, Israel, Libanon og Oman, opremser Anders Agger frit efter hukommelsen.

Måske et nyt program

– Derfor sætter jeg stor pris på, at jeg ikke skal noget, og jeg er virkelig glad for at være i Danmark. Lige nu har jeg det sådan, at jeg kan kaste op bare ved tanken om, at jeg skal tjekke ind og stå i kø i en lufthavn. Det har jeg fået nok af i en periode, men jeg ved også, at jeg på et tidspunkt bliver udfordret, hvis jeg slet ikke kommer ud at rejse. Måske skal jeg til at rejse endnu mere, siger han lidt hemmelighedsfuldt om et nyt program, som måske er på vej.

Men uanset hvor han farter rundt i verden, så vender Anders altid tilbage til sit elskede Ringkøbing. Det er byen for ham. – Jeg har altid boet tæt ved vandet. Det kan jeg ikke undvære, pointerer Anders, der er opvokset i Juelsminde og på sin vej også har boet i Aarhus og København. Derfor valgte han Ringkøbing, da han i begyndelsen af sit journalistiske arbejdsliv var ansat på DR's regionalradio i Holstebro. Læs det store interview med Anders Agger hjemme i Ringkøbing i BILLED-BLADET, som udkommer torsdag den 1. august.

Læs mere om: