Søndag, 15. november 2020 - af John Lautrup

Anders Agger: Sådan har min kærlighed ændret sig

Anders Agger
Anders Agger
Foto: Søren Lamberth
Anders Agger er lykkelig over, at familien igen er en samlet enhed, efter at han og konen holdt en pause på ti år.

Anders Agger fandt efter ti års pause sammen med sine børns mor igen, og han har opdaget, at kærligheden er en smule anderledes end i første ombæring. 

- Kærligheden har jo forandret sig, i og med at den har fået patina. Når man er 56 år, er man selvfølgelig et andet menneske, end da man var 25. Man er ikke længere så skråsikker og utålmodig og alt muligt, siger han. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det er sådan noget med i små stik og øjeblikke at kunne mærke: Yes! Det er lige præcis det her, der er grunden til, at vi har tre børn og er sammen. Det er lige her. Det er det her. Og det føles helt rigtigt, smiler han og fortæller, at han elsker at sidde for enden af langbordet, når familien er samlet. De er tre børn, tre svigerbørn, fire børnebørn og de voksne børns mor. 12 i alt inklusive ham selv.

– Så kan jeg godt sidde og kigge ned på min flok og tænke: Av, hvor er det godt, det her. Jeg bliver rørt af det. Det hele går ligesom videre, siger han. 

Læs interview med Anders Agger i  BILLED-BLADET, som kom på gaden torsdag den 12. november. Her fortæller han om sin nye bog "Kærlighed", hvori han sammen med fotografvennen, Mingo Nørager, har opsøgt kendte og ukendte par, der beretter om deres kærlighedsliv. 

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden