Onsdag, 19. juli 2017 - af Juliane Olsen

Anders Bartholdy stopper som DR-vejrvært

Anders Bartholdy
Anders Bartholdy
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
DR-vejrværten Anders Bartholdy har valgt at stoppe som vært hos DR Vejret, der flytter til Aarhus i starten af næste år.

Den 36-årige vejrvært hos DR Anders Bartholdy har valgt at sige sit job hos DR Vejret op på grund af omlægningen til Aarhus.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

I starten af næste år skal kanalens vejrudsendelse nemlig sendes fra Aarhus, og derfor har den deltidsansatte Anders Bartholdy nu haft sidste arbejdsdag.

- Det har ikke været en nem beslutning, for det er et job, jeg har været glad for, siger han til BILLED-BLADET.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Gymnasielærer på fuldtid

Hensynet til Anders Bartholdys familie, der tæller hustruen Louise og deres otteårige tvillinger, har dog vægtet højere.

Familien vil gerne blive boende i København, og derfor satser vejrværten nu fuldtid på sin stilling som gymnasielærer på Espergærde Gymnasium og HF.

- Det har været to job, der indtil nu har komplimenteret hinanden rigtig godt, siger vejrværten.

Anders Bartholdy vil måske gæsteoptræde

Vejrværten har også sagt farvel til kollegerne i DR, der blev budt på et lille glas i forbindelse med, at Anders Bartholdy sætter punktum for sin syv år lange ansættelse.

Han vil dog ikke afvise, at seerne igen vil kunne opleve ham i en gæsteoptræden eller på en afløservagt, hvis det skulle blive nødvendigt.

Nu starter der snart et nyt skoleår, og her vil eleverne på Espergærde Gymnasium og HF altså få ekstra glæde af Anders Bartholdy.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden