Tirsdag, 27. december 2016 - af af Ken Richter og Niels Burgos

Anders Gerner Frost fra Hammerslag: Min chef blev min kone

Anders Gerner Frost med familien
Anders Gerner Frost med familien
Foto: Birger Storm/BILLED-BLADET
Han kan ses i "Hammerslag"s julespecial fra Vestindien - men til daglig bor Anders Gerner Frost i Nordsjælland med sin hustru Stine og parrets fire børn.

Det populære TV-program "Hammerslag" er rejst til De Vestindiske Øer for at optage en julespecial i to afsnit, hvoraf det sidste kan ses tirsdag aften på DR1.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Den ene af mæglerne på Hold Øst er 40-årige Anders Gerner Frost, der bor i Nordsjælland med sin hustru Stine og parrets børn i et skønt tidligere badepensionat, som parret selv har sat i stand.

Ejendomsmægler ved et tilfælde

At Anders Gerner Frost, der er fra Frederiksberg, er blevet ejendomsmægler og har fået job og stiftet familie i Tisvildeleje, er lidt af en tilfældighed.

Oprindelig ville Anders gerne have været jurist med speciale i offentlig administration, men det er i stedet blevet til, at han nu sidder i det lokale byråd og er borgmesterkandidat for lokallisten Nyt Gribskov.

"Hammerslag"-vært Christian Degn: Mit pinligste TV-øjeblik

– Jeg havde et job, hvor jeg lavede alt muligt på Nationalmuseet, hvor både min far, farfar og oldefar også har arbejdet. Jeg har altid været god til at sælge budskaber, og en dag foreslog en bekendt, at jeg skulle prøve at blive ejendomsmægler. Derfor søgte jeg et ledigt job hos Stine, som blev min chef, og efter et år blev vi kærester. Resten er historie, fortæller Anders, hvis familie i dag også tæller børneflokken på fire: Anna på 12, Astrid på 11, Christian på otte og lille Selma på to år.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden