Tirsdag, 7. september 2010 — af af Jan Bergman

Anders Lund Madsen klar med Det Nye Talkshow for 3. gang

Anders Lund Madsen
Anders Lund Madsen
Foto: Torkel Dyrting
Så er Anders Lund Madsen atter klar med en ny omgang fredags-talkshow på DR-TV.

Anders Lund Madsen åbner igen dørene til Teatermuseet i Hofteatret ved Christiansborg, når Det Nye Talkshow åbner for endnu en sæson af sene fredagsaftener på DR1.

Anders Lund Madsen inviterer såvel kendte som ukendte danskere i studiet for at høre om de mindre kendte sider af familien Danmark. Det bliver til alt fra en snak om avantgardekunst til en snak om røde pølser.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Programmet byder også på nyskabelser når det går i luften den 17. september.

En rotte vil være en afgørende del af denne sæsons konkurrence og så vil Anders åbne for et helt nyt segment, når indslaget "På sjov med Thomas Skov, ved Thomas Skov" ser dagens lys.

Show vil præsentere en palet af musikalske vidundere til at runde ugen af og sige godnat til hele familien Danmark, lover Anders Lund Madsen.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

- Siden vi sendte vores sidste udsendelse den 9. april er der én eneste tanke, som har plaget min bevidsthed: Hvordan har hesten Odin det og kan jeg mon overtale Mads Mikkelsen til at deltage i mit Talkshow? Nå ja, det var så godt nok to tanker, udtaler Anders Lund Madsen

- Jeg har egentlig også tænkt ret meget over, om Thomas kan klare den svære overgang det er, at gå fra at være praktikant til at være sådan helt rigtig journalist, udtaler Anders Lund Madsen.

Underholdningsredaktør på DR1, Jan Lagermand Lundme, ser frem til talkshowets genkomst:

- Jeg glæder mig til at byde seerne på en dugfrisk omgang af Anders Lund Madsens helt unikke måde at lave fjernsyn på, udtaler han og tilføjer:

- Den store opbakning til de første to sæsoner viser tydeligt, at seerne sætter pris på programmets særlige cocktail: Uforudsigelighed, humor og varme - samt et lille diskret stænk surrealisme, siger han

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden