18. okt. 2017
Af Karina Didriksen

Andrea blev mesterbager: Mine børn synes, jeg er sej

Andrea Søllested.
Andrea Søllested.
Foto: DR/Bjarne Bergius Hermansen
Andrea Søllested vandt titlen som ugens Mesterbager i ”Den store bagedyst”, og hun delte straks den gode nyhed med sine børn.

Der var dømt amerikansk tema med pop-cakes og pretzels i program tre af ”Den store bagedyst”, og efter en hård konkurrence mellem de ni deltagere, blev Andrea Søllested kåret som ugens Mesterbager.

En lettelse

- Jeg blev rigtig glad, og det var dejligt at blive bekræftet i, at det her det kunne jeg godt. Jeg lykkedes med de idéer, jeg havde, og det var en lettelse, at jeg nåede at blive færdig til tiden og kom godt i mål, fortæller Andrea til BILLED-BLADET.

Da den 50-årige teaterskrædder fra Næstved havde fået overrakt det fornemme Mesterbager-forklæde af dommerne, delte hun straks den gode nyhed med sine tre børn.

Tog en selfie

- De synes, jeg var rigtig sej, siger en stolt Andrea og tilføjer:

- Jeg tog en selfie med forklædet på og sendte billedet til mine børn. Så sendte de nogle glade smileys tilbage og skrev ”yes!”. Det var jo et forklæde med en stjerne på.

Hun er mor til en søn på 17 og to piger på 21 og 23 år. Det er kun den yngste, som stadig bor hjemme.

Sønnen forbarmede sig

- Jeg havde ikke deltaget i programmet, hvis jeg havde haft tre små børn derhjemme, fastslår Andrea, som tilbragte mange timer i bageteltet i Jylland.

- Min søn på 17 forbarmede sig heldigvis over mig, for vi havde en aftale om, at jeg selv skulle sørge for opvask og rengøring. Familien skulle ikke ligges til last mere end højst nødvendigt på grund af programmet. Men min søn var sød og hjalp med opvasken en del gange.

Hver onsdag kan man følge Andrea og de andre bageglade amatørbagere i ”Den store bagedyst” på DR1 kl. 20.00.

https://imgix.billedbladet.dk/dr-0245001.jpg
Foto: DR/Bjarne Bergius Hermansen

Læs mere om: